Posten op LinkedIn: zelf doen of uitbesteden?

Posten op LinkedIn

17/7/2024

Posten op LinkedIn is geen luxe, maar een noodzaak. De vraag is: moet je dit zelf doen of moet je het laten doen door een expert?

Dit hangt af van de situatie. Maar net als een goede boekhouder of een websitebouwer, ben je vaak het beste af als je dit door een expert laat doen die niet in de bubbel van de organisatie leeft.

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom je een LinkedIn ghostwriter nodig hebt:

Consistent posten vreet tijd

Heb jij die tijd? Waarschijnlijk niet. Een LinkedIn ghostwriter heeft die tijd wel. Laat een expert je content creëren terwijl jij je focust op wat echt belangrijk is: je bedrijf runnen.

Expertise op het gebied van LinkedIn en copywriting

Niet iedereen kan schrijven. Dat is oké. Een LinkedIn ghostwriter kan dat wel. Ze weten hoe ze je doelgroep moeten aanspreken met de juiste woorden en een duidelijke boodschap.

Vergroot je online aanwezigheid

Regelmatig posten vergroot je zichtbaarheid. Een LinkedIn ghostwriter zorgt voor consistentie. Wist je dat persoonlijke profielen op LinkedIn 3-5 keer meer bereik hebben dan bedrijfsprofielen? Hoogwaardige content leidt tot meer betrokkenheid, meer volgers en meer leads.

Veelgestelde vragen over LinkedIn Ghostwriting

Wat is LinkedIn Ghostwriting? 

LinkedIn ghostwriting is het proces waarbij een professionele LinkedIn-schrijver content creëert die onder jouw naam wordt gepubliceerd op LinkedIn.

Is LinkedIn Ghostwriting effectief voor persoonlijke profielen? 

Ja, het is zelfs effectiever dan voor bedrijven. Je bereikt 3-5 keer meer mensen en daarnaast nemen mensen veel sneller contact op met een persoon. En je bouwt ook nog eens aan een sterk profiel.

Wat zijn de kosten van LinkedIn Ghostwriting? 

Vanaf 420 euro per maand voor 1 persoonlijk profiel, één post per week.

Wil je meer weten? Bekijk dan hier ons aanbod voor LinkedIn Ghostwriting.

Andere berichten